Politika zasebnosti

 

Kontaktne podatke, ki nam jih posredujete ob izpolnitvi oz. oddaji obrazca na spletni strani, ali kateremkoli elektronskem mediju, oz. naročilnice ali povpraševanja potrebujemo za obdelavo vašega naročila ali povpraševanja  in za komunikacijo z vami glede konkretnih e-novic, dogodkov, prodaje in ostalih produktov katere tržimo, ali ste se na njih naročili. V primeru, da nam ne posredujete navedenih kontaktnih podatkov, vašega naročila ali povpraševanja ne bomo mogli obdelati ali se ustrezno odzvati.

Podjetje Toneli d.o.o., spoštuje vašo zasebnost in je zavezano, da pri zbiranju, hrambi in obdelavi osebnih podatkov ravna skrbno in v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov. Ker obstajajo v spletnem sistemu in strani podjetja določene povezave na druge, zunanje spletne strani, ki niso neposredno vezane na podjetje Toneli d.o.o., ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Da bi preprečili nepooblaščen dostop do podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, koristimo ustrezne postopke in tehnično zaščito za zavarovanje teh podatkov. Za morebitno zlorabo podatkov v spletu ali drugih elektronskih medijih, na katero ne moremo uplivati oz. za nepredvidljive situacije ne moremo prevzeti odgovornosti.